GROŠevci aktivno v novo študijsko leto

Tudi letos smo že tradicionalni Grosupeljski prireditvi Grosuplje v jeseni dali piko na ''i'' prav GROŠevci. Tako se je po pestrem dnevnem dogajanju dan prevesil v večer in na veliki oder sredi drevoreda so okrog 17.00 ure stopili Eks'tra band in Sašo Balant ter dobro ogreli publiko. Sledili so jim veterani grosupeljskega rocka, vsem dobro znani Ansambel Valvasor. Po njihovem odličnem nastopu pa smo Grosupeljčani le dočakali težko pričakovani Rok'n'band! Fantje so s svojimi uspešnicami na noge dvignili stare in mlade. Celotno dogajanje je za mešalno mizo povezoval DJ Yoco, na mikrofonu pa je za dobro voljo skrbel igralec in komik Rado Mulej.

Predsednik Študentskega kluba GROŠ, Gašper Kus, se je s svojo ekipo zelo izkazal in smo tako v sodelovanju z Občino Grosuplje pripravili prijeten glasbeni večer, kakršnih bi bilo lahko v Grosuplju še več.

Študentje pa ne bi bili študentje, če ne bi študirali. Tako smo se ta mesec že pridno posedli v predavalniške klopi. Kot pa se za GROŠevce spodobi, bomo tudi tokrat začetek študijskega leta popestrili z bolj prijetnimi usposabljanji, letos z naslovom "Z GROŠem do službe". To bodo usposabljanja bolj praktičnega tipa, kot so jezikovni tečaji, uporaba pisarniških programov, upravljanje raznih delovnih pripomočkov (motorna žaga, viličar, itd.).

Vsi, ki ste te dni postali oz. ostali študentje, vabljeni, da prinesete potrdilo o vpisu in postanete člani oz. podaljšate članstvo v Študentskem klubu GROŠ. To lahko opravite v Študentskem servisu v Grosupljem na Kolodvorski vsak dan med 8:00 in 16:00 (ob petkih do 15:00). Vse kar moraš storiti, je da prineseš originalno dijaško ali študentsko potrdilo o vpisu. Članarine seveda pri nas ni, je pa za člane veliko ugodnosti. Naj jih nekaj naštejem. Cenejša prehrana, subvencionirana vpisnina v knjižnico in fitnes, ter vodene vadbe in še mnogo drugih.

V kolikor te zanima še kaj, nas obišči v ponedeljek, sredo ali petek od 18.00 do 20.00 na naši Info točki v ŠK GROŠ v Grosupljem in vsak torek od 18.00 do 20.00 v Jakličevem domu v Dobrepolju, kjer se seveda lahko tudi včlaniš.

Za vse tekoče informacije spremljaj GROŠevo spletno stran (http://www.klub-gros.com/) in FB stran (Študentski klub GROŠ).

Študentski pozdrav in veliko študijskih uspehov ti želi GROŠeva ekipa!

  • img_9213

  • img_8565

  • img_8932

  • 20141002_125044