Škisovi dnevi zdravega življenja že v aprilu

Zveza študentskih klubov Slovenije tokrat tudi letos organizira tradicionalni projekt promocije zdravega načina življenja preko delavnic, izobraževanj in vadb, pripravljen pa bo tudi zdrav zajtrk za vse študente. Škisovi dnevi zdravega življenja bodo potekali med 14. in 17. aprilom na različnih lokacijah po Ljubljani.

V okviru projekta se bodo zvrstili številni dogodki in sicer joga in "body attack" v Fitnesclubu 4P, predavanje o presni prehrani, brezplačen zdrav zajtrk v menzi v študentskem naselju v Rožni dolini, Škisov tek ter priprava hitrega in zdravega obroka. Vsi dogodki so za študente brezplačni, potrebna pa je predhodna prijava na vesna.zvezaskis@gmail.com. Prijave so možne do 11. aprila 2014.

Nagradna igra - slika zdravega študentskega zajtrka

Trajanje nagradne igre: od 10. 3. 2014 do 31. 3. 2014

Vsak študent lahko pošlje eno sliko zdravega študentskega zajtrka, ki ga pripravi sam. Slika naj bo dobre kvalitete (pridržujemo si pravico, da slike slabše kvalitete izločimo iz tekmovanja). 
Sliko skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, fakulteta, naslov, e-mail) pošljite na naslov vesna.zvezaskis@gmail.com, s pripisom slika zdravega zajtrka. Priloženo naj bo tudi dokazilo o statusu študenta (skenirano potrdilo oz. študentska izkaznica).

Vse dodatne informacije na vesna.zvezaskis@gmail.com ali 051-686-534.

* Iz vseh predlogov bomo izbrali najboljšega in ga nagradili s polletno fitness karto. Zmagovalec nagradne igre bo znan najkasneje teden dni po izvedbi projekta (21. april 2014) in objavljen na spletni strani www.skis-zveza.si, o zmagi pa bo obveščen preko elektronske pošte. Nagrado bo prejel preko pošte ali pa jo osebno prevzame v prostorih Zveze ŠKIS (Parmova 53, 1000 Ljubljana).

  • sdzz2014_plaktat_b2