Otvoritev prenovljenih prostorov ŠK GROŠ že 19. aprila

Upravni odbor Študentskega kluba GROŠ se intenzivno pripravljamo na odprtje prenovljenih prostorov našega kluba. Poleti 2013 smo pričeli s temeljito obnovo notranjih prostorov in vrta. S prenovo smo pohiteli kolikor je bilo to mogoče in zato bomo  naša vrata ponosno odprli že 19. aprila, Vsi študentje in ostali zainteresirani ste takrat prav lepo vabljeni v Grosuplje!

Predsednik Študentskega kluba GROŠ, je ob prenovi predstavili tudi vizijo prenovljenega prostora. Cilj prenove naših prostorov je, da postanejo stičišče domače mladine, da lahko mladim omogočimo svoj študentski kotiček bližje doma. Obnovljeni prostori bodo namreč poleg novega in bolj modernega videza ponudili tudi vsebinsko prenovitev. Novi prostori nam bodo omogočili izvajanje različnih študentkih dejavnosti in projektov, zato za vas že sedaj pripravljamo najrazličnejša celotedenska dogajanja. Kot se za študente spodobi, pa bomo tam organizirali tudi vam že znane najbolj nore GROŠeve zabave.

Skupaj z Grošem smo se zabavali tudi za pusta na GROŠevem pustovanju v Grosuplju, ki se ga je udeležilo preko 300 maškar in drugih obiskovalcev, najboljše maske so prejele tudi lepe nagrade. Za prav poseben dan, 8. marec dan žena, pa smo predstavnice nežnejšega spola po Grosuplju in okolici razveselili s kar 300 vrtnicami.

V prihajajočih mesecih za vas pripravljamo še veliko projektov. Glavni namen naših pomladnih projektov je omogočiti cenovno ugodne dogodke ter izlete po Sloveniji in okolici.

Aprila bomo prvo soboto prečofotali v Čateških toplicah, naslednjo pa obiskali zagrebški živalski vrt. Živalski vrt je bil ustanovljen leta 1928 in je najstarejši na področju nekdanje skupne države. Na dan odprtja so si obiskovalci lahko ogledali le dve lisici in tri sove, dandanes pa je postal velika atrakcija hrvaške prestolnice, saj ima kar 275 različnih vrst živali. Na enodnevni izlet se bomo odpravili tudi v Nemčijo. Moške in tudi ženske, ki skupaj z nami delijo strast za dobre avtomobile, vabimo na ogled muzeja BMW v München. V toplejšem maju se bomo zabavali v Kanegri, kjer bomo tudi letos obiskali »spring break«, en vikend pa bomo odpotovali tudi malo dlje, in sicer v Češko prestolnico v Prago, kjer se bomo zabavali na skupnih sprehodih, poskusili praška piva in uživali v lepotah Voltave! Na našo 15. obletnico pa te 9. maja vabimo na after Kanegra party v prenovljenega GROŠa. Da ne boš zamudil naših norih projektov, nas redno spremljaj na naši Facebook strani in na naši spletni strani www.klub-gros.com.

Se vidimo!

  • 1383896_10203259471309068_182031918...

  • image_6.jpeg

  • dan_zena_slika_klub_gros

  • 1962218_641873792514749_1909020863_...