Študentski klub GROŠ pomaga študentskim družinam

Kot je pri nas že tradicionalno, tudi letos vabimo mlade mamice in očke, ki so se že odpravili po poti starševstva, obenem pa še študirajo, da se prijavijo na razpis in si tako priskrbijo majhno denarno pomoč, ki jo ponuja Študentski klub GROŠ. Prijavljenim bomo na družinski praznik, ki se ga vse mamice veselijo 25. marca, podarili bon otroške trgovine v vrednosti 100 €. Čeprav vemo, da je biti mati ena najbolje plačanih služb, saj se za plačilo dobi otroški nasmeh in pristno, bogato ljubezen, je v današnjih časih, ki smo jim mladi izpostavljeni, včasih težko, saj je biti mati velik vsakodnevni izziv, svojemu otroku pa želimo le najboljše in je zato pomoč vedno dobrodošla.

V mesecu januarju so se naši člani usposabljali za vožnjo viličarja, kar bo mnogim pomagalo do lažje zaposlitve, vsem željnim spoznavanja in odkrivanja tujine pa smo ponudili izlet v mesto na vodi, odšli smo namreč na pustni karneval v Benetke.

V mesecu marcu vabimo vse študente, da se z nami še naprej družijo v prihajajočih projektih. Pripravljamo nočno smučanje in sankanje na Starem vrhu, strelski turnir z zračno puško in obisk Planice. Dekleta pa na njihov praznik vabimo, da razvadijo svojo dušo s strokovnjaki ličenja in se od njih tudi kaj naučijo.

V prihajajočih mesecih se v Grošu veselimo odprtja obnovljenih prostorov, ob tem so predsednik Študentskega kluba GROŠ, Uroš Vodopivec in člana odbora za prenovo kluba, Gašper Kus in Tomaž Pirman, predstavili vizijo prenovljenega prostora.

Cilj prenove naših prostorov je, da postanejo stičišče domače mladine, da lahko mladim omogočimo svoj študentski kotiček bližje doma. Spodnji prostor bo odprt za druženje, zabavo in pogovore študentov ob čaju ali pivu po cenejši študentski ceni. Zgornji prostor pa bo namenjen počitku, sprostitvi ali za skupinski študij ter aktivnim mladim na različnih kulturnih in podobnih področjih, ki za uresničevanje svojih idej nimajo primernega prostora, omogočil, da si rezervirajo sejno sobo ter tako izrazijo svojo kreativnost. V zgornjih prostorih bomo odprli tudi prvo študentsko info točko, kjer bodo člani deležni mnogih ugodnosti, kot so poceni kopiranje, brezplačni internet, predavanja in še več.

Za vse informacije in želje smo vedno dosegljivi na naši Facebook strani in na naši spletni strani www.klub-gros.com, se vidimo!

  • gros_prenova

  • visarje_(11)

  • 2014-02-13_11.37.25