Postna predavanja v Župniji Dobrepolje

Postna predavanja imajo v župniji Dobrepolje dolgo tradicijo. Izmenjalo se je ogromno znanih predavateljev in strokovnjakov različnih področij. Hvala Bogu, kar lepo število poslušalcev se zbira na teh predavanjih, in kdor prihaja, prizna, kako veliko se je tu naučil, kako so mu ta predavanja pomagala v življenju.

Na predlog članov ŽPS smo letos za prvega predavatelja povabili znanega salezijanskega duhovnika Petra Pučnika, ki bi zlasti mladini in staršem povedal mnogo koristnega. On bo med nami v nedeljo, 2. marca, ob 19.00. Večerno sveto mašo bodo že pripravili mladi in pri njej tudi peli, potem pa se zberimo v dvorani župnišča na srečanje z njim. Animatorji ga dobro poznate, saj je bil pri nas pred leti na oratoriju pred novo mašo Toneta Grma. Mladi bodite iznajdljivi, kot vi to znate, in povabite na srečanje svoje prijatelje in starše. Vabljeni pa tudi drugi, saj bo za vse zanimivo.

Naslednji dve nedelji bosta med nami zanimiva gosta. Dne 9. marca bo to glavni novinar Družine Bogomir Štefanič, ki je znan po svojih iskrivih, aktualnih člankih in ga boste po predavanju lahko marsikaj vprašali.

Tretje predavanje pa bo imel letos profesor dr. Leon Oblak, znani pisatelj besedil za popevke, pisatelj in pesnik, predvsem pa čudovita krščanska osebnost. S svojim pričevanjem bo pokazal in povedal, kako je biti kristjan tudi v teh časih lepo in moderno.

Vsa tri predavanja bodo ob nedeljah ob 19.00 v dvorani župnišča na Vidmu in ste prisrčno vabljeni.

  • 2_dan_n_9_20110825_1202920648

Dogodki

Ni dogodkov

Predavanja Mladina Župnija Dobrepolje