V Grosupljem nastaja zabavno-družbeni izobraževalni center

Čarovnice smo pregnali, svečko na grobu prižgali in že smo v mesecu novembru. Prav tako hitro kot čas, pa stvari potekajo tudi pri nas v Študentskem klubu GROŠ. Vse novopečene bruce in brucke smo že v oktobru počastili z zabavo njim v čast. Na Brucovanju v Pivnici Anton smo se namreč v prijetnem vzdušju zabavali do zgodnjih jutranjih ur. Skupaj smo se udeležili tudi največjega slovenskega brucovanja, Bruc 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vidu Valiču in Denisu Avdiču smo se nasmejali na predstavi Udar po moško 2. Ker pa Dolenjci pregovorno precej ''spoštujemo'' dan ko mošt postane vino, smo se že tradicionalno odpravili v Goriška Brda, kjer smo se udeležili osmice ter se preizkusili kot degustatorji vin.

Zelo smo ponosni na naš največji jesenski projekt Študentskega kluba GROŠ, kjer našim članom v okviru Groševih mesecev izobraževanj nudimo tečaje nemščine, kitajščine, naprednega Excela, izdelave spletnih strani, upravljanja z motorno žago in še in še. Prav vsa izobraževanja in predavanja so subvencionirana in zato izjemno ugodna. Nekateri tečaji se še niso pričeli, zato preveri, če mogoče kateri zanima tudi tebe ter se hitro prijavi.

Letošnja jesen je za nas prav posebna, saj smo pričeli z temeljito prenovo naših prostorov, katero se je napovedovalo že več let. Z aktivnim delom in zagnanostjo predsednika kluba in ostalih članov upravnega odbora smo namreč letos uspeli izvesti vse potrebne aktivnosti in zbrati zadostna sredstva, da bomo lahko v prihodnjem letu ponudili popolnoma prenovljene prostore, namenjene prav vsem mladim v naši okolici. Obstoječe prostore Študentskega kluba GROŠ bomo preuredili v sodobni zabavno-družbeni izobraževalni center, ki bo mladim pomenil kraj vsakodnevnega druženja. Želimo si namreč, da bo Študentski klub GROŠ najbolj prepoznavna ustanova na področju mladinske organiziranosti v širši okolici Grosuplja, da bo mladim v veselje z nami preživljati svoj prosti čas. Delček naše vizije prostora si lahko ogledate na priloženi skici novega prostora, več pa naslednje leto ob otvoritvi.


Uroš Vodopivec, predsednik ŠK GROŠ

  • prenovljen_groš_klub