Veter v laseh - letos malo drugače

Ja, tudi to se dogaja. Napovedana akcija za 2. junija je odpadla. In vzrok: napovedano izredno slabo vreme, ki se je tik pred zdajci prevesilo v čisto soliden dan.

Nekaj nalog pa je bilo vseeno opravljenih. Pod budnim očesom učiteljice Sonje sta bila izpeljana kviz in literarni natečaj.  V obeh akcijah je sodelovalo 60 učencev. Pri likovni vzgoji - pod vodstvom učiteljice Svetlane - so se učenci likovno izražali, za nagrade je bilo izbranih 14 prispevkov.

Za športni del smo se skupaj s športnimi pedagogi in ostalimi športnimi sodelavci dogovorili, da ga izpeljemo v jeseni. Izpeljali smo ga ločeno po športnih disciplinah. Največje zanimanje učencev je bilo za odbojko. Športna pedagoga -- Alenka in Andrej -- sta izredno motivirala mlade, saj sta jih privabila kar 40, ki so tekmovali v 9 ekipah. Nogometašev se je nabralo 27, ki so tekmovali v 5 ekipah; pod vodstvom trenerjev Romana in Marka.

Konec dober - vse dobro, bi rekli. Zahvala vsem, ki ste pripomogli, da se ta tradicija nadaljuje in da skupaj mlade usmerjamo v nek zdrav način življenja; hkrati pa jih osveščamo glede negativnih posledic različnih vrst odvisnosti.

  • veter_v_laseh_manca_nahtigal_7

  • vetervlaseh13