Zelnik, kot ga še ni bilo

Z velikim veseljem in zadovoljstvom vam dajemo vedeti, no pa saj lahko tudi sami vidite, da smo na Zelniku spet pridni bili. Tri leta je minilo odkar smo zadnjič temeljito prevetrili vse gredice in stezice. Ves ta čas pa smo vztrajno okopavali, kakšno vrtnino vrgli proč, kakšno pa premaknili kam drugam. Je treba malo kolobariti, da zemlja ne shira. Uničili smo kakšnega črva inu voluharja, zajcev pa, kot vidite, nam še ni uspelo čisto iztrebiti.

Udejanili smo nekaj novih idej, ki so nam med okopavanjem kapnile na glavo in nam potem dolga leta niso dale spati. V skladu z našim poslanstvom smo predvsem hoteli poenostaviti objavljanje prispevkov za društva, organizacije in druge aktivne uporabnike spleta. Zato smo si izmislili nov pripomoček in ga poimenovali Novicomat. Ta vam omogoča enostaven vnos novice, s slikami, priponkami in videom. Vsaki novici pa lahko dodate tudi dogodke, ki se nato prikažejo v koledarju. Novicomat omogoča tudi objavljanje novic na več strani hkrati. Tako bi naprimer, če bi želeli objaviti novico na spletni strani vašega društva in na Zelniku, samo enostavno obkljukali kje naj se novica objavi in že bi lahko povsod videli novico. Če bi radi Novicomat uporabili tudi za vašo spletno stran, vas vljudno vabimo, da stopite z nami v kontakt.

Kako Novicomat izgleda od daleč si lahko pogledate na sliki, če pa vas zanima od blizu pa lahko obiščete spletno stran novicomat.si, kjer se prijavite z zelnikovim uporabniškim imenom in geslom in preiskusite, kako Novicomat deluje v resnici. Če še nimate uporabniškega imena in gesla se lahko zaenkrat registrirate na starem Zelniku.

Za vse nostalgike bo stara spletna stran še nekaj časa dostopna na naslovu http://stari.zelnik.net.

Vabljeni torej, da sem in tja tudi v prihodnje obrnete kakšen zeljnati list v svojem življenu! Upamo, da vam bo nova spletna stran dobro služila in da boste velikokrat na njej izvedeli kaj novega. Za vse pripombe, pohvale, graje, predloge, komentarje, vprašanja, vrtičkarske nasvete in krompir smo vam z veseljem na voljo po elektronski pošti ekipa@zelnik.net ali po telefonu 040 505 004 (Tomaž). Saj veste, več glav več ve!

  • zelnik2

  • novicomat2

Dogodki

Ni dogodkov

Zelnik Obvestila Novice Novicomat