Poletni večer s skupino Lumberjack

V nedeljo, 14. 7. 2013, je v sklopu Poletnih večerov potekal nastop Lumberjackov.

Lumberjack je mlada glasbena rok skupina, katero sestavljajo: Rok Ahačevčič (solo kitara, ritem kitara in pa glavni vokal), Žan Boc (ritem kitara), Jaka Novak (bas kitara) in pa Anže Omahen (bobnar in back vocal).

Fantje so v svojem kraju že dobro znani, zato je bil obisk njihovega nastopa številčen, med navdušenimi gledalci pa so bili tudi ljudje iz bolj oddaljenih krajev ter gospod župan Janez Pavlin. Bend je zbrane zabaval približno uro in dvajset minut. Ljudje so bili navdušeni in tako so Lumberjackovci nekatere pesmi zaigrati tudi večkrat. Že na začetku so večer obarvali z "bolj živimi"  komadi in s svojo glasbo človeku prišli "pod kožo". Proti koncu so ljudi povabili naj vstanejo in pridejo bliže in ti so se z veseljem odzvali povabilu. Tako je večer minil precej razgibano, saj ob njihovi glasbi preprosto nisi mogel ostati pri miru. Med nastopom je bilo slišati znane in manj znane skladbe, kot pa so že sami povedali, so poskrbeli, da je vsak poznal vsaj eno skladbo; slišali pa smo tudi dve njihovi avtorski skladbi, ki sta gotovo navdušili vso publiko in dokazali, da se da vse, če se hoče. Nastop je bil gotovo eden boljših tudi zaradi tega, ker so fantje znali navdušiti množico in so komunicirali z gledalci, bili odprti in pokazali, da so gledalcev navdušeni.

Tako je večer na žalost vseh poslušalcev minil še prehitro, vsekakor pa je bil nepozaben in zagotovo eden najboljših in predvsem zanimivih za mlade v sklopu Poletnih večerov. Gotovo ima največ zaslug za to Lumberjack, imajo pa jih tudi organizatorji, prireditelji, ozvočevalci, osvetljevalci…

Prav gotovo vsi že komaj čakamo na njihov naslednji nastop in jim želimo vse dobro v njihovi nadaljnji karieri!

  • DSCN3449n.JPG

  • DSCN3467n.JPG

  • DSCN3453n.JPG