Zdravstveno letovanje otrok na Debelem Rtiču

Območno združenje Rdečega križa Grosuplje organizira zdravstveno letovanje šolskih otrok v starosti od 6 do 15 let na Debelem rtiču v času od 22. 7. do 31. 7. 2013.

Število mest je omejeno, zato bodo imeli prednost tisti, ki pogosteje obolevajo, o čemer bomo odločali na osnovi mnenja otrokovih izbranih zdravnikov.

Prijavnice za letovanje dobite v šolski svetovalni službi ali na sedežu Območnega združenja Rdečega križa Grosuplje, Taborska 6, Grosuplje, lahko pa vam jo tudi pošljemo po elektronski pošti. V celoti izpolnjene in podpisane prijavnice naj otroci vrnejo v šoli ali oddajo na OZRK Grosuplje čim prej, najkasneje pa do 10. 05. 2013.

Ekonomsko ceno letovanja bomo tudi letos poravnali iz sredstev, ki jih bomo v ta namen dobili od Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije, proračunov občin Dobrepolje, Grosuplje in Ivančna Gorica ter prispevka staršev. Starši bodo plačali razliko do polne cene, kar znaša 110,00 €.

Otroci, ki jim bo letovanje odobreno, bodo dobili na dom položnice v juniju, prispevek staršev pa bo potrebno nakazati do 18. 06. 2013.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. 01/7811-630 ali 051/380-351 ali na e-naslovu: grosuplje.ozrk@ozrks.si.

OBMOČNO ZDRUŽENJE RDEČEGA KRIŽA
GROSUPLJE


(Vir: Občina Dobrepolje)

  • debeli_rtic_os_kosana

Dogodki

Ni dogodkov

Dobrodelnost Razno