GROŠeve novice

S študentskim klubom Groš smo z novo izvoljenim upravnim odborom stopili v novo leto. Trudimo se za čim večjo pestrost aktivnosti, ki jih lahko ponudimo članom. Kot že v prejšnjih letih organiziramo vse od športnih pa do kulturnih in izobraževalnih dejavnosti.

Poleg tega z letošnjim letom članom nudimo tudi pestro ponudbo ugodnosti. Novosti letošnjega leta so predvsem na področju študentske prehrane in športnih aktivnosti, ki se še tako priležejo ob napornem in tudi majn napornem študiju. Člani sedaj lahko za tri evre zaužijejo odličen obrok v restavraciji Kongo in se nato odpravijo v fitnes ceter Optimum ali na jogo.

Poleg tega se trudimo biti pozorni do naših članov in ostalih prebivalcev upravne enote Grosuplje. Ob dnevu žena smo mimoidočim poklanjali rožice, za pusta pa so se srečneži, ki so se znašli na pravem mestu in ob pravem času lahko posladkali s slastnimi Groševimi krofi, razdelili smo jih kar 300.

Organizirali smo tradicionalno pustovanje v klubu GROŠ. Dijaki zadnjih letnikov so imeli spoznavni večer, musko je vrtel DJ, nato pa je nastopila skupina Napellus z rock izvedbo poljudnih pesmi.

Člani upravnega odbora smo vam na voljo na uradnih urah ob ponedeljkih od 17. do 19. ure in ob sredah od 18. do 20. ure v prostorih ŠK GROŠ, kjer se lahko prijavite na projekte, si zagotovite bon za fitnes, prehrano ali pa kupite karte za kolosej, vse po zelo ugodnih cenah. Prav tako smo vedno odprti za kakršnekoli predloge s strani študentov, saj želimo v prihodnje ponuditi še več. Navsezadnje smo tu za vas.

Študentski klub GROŠ

  • 382317_10151411736213088_797725671_...

Dogodki

Ni dogodkov

ŠK GROŠ Obvestila Mladina