Domen Valič: Zapornik št. 3.2.3.

VABILO V AREST

Zaporniki so po svoje zanimivi tiči, mogoče ne najbolj primerni za večerne spremljevalce, tako da rajši pripeljite koga zraven. En na odru bo gotovo več kot dovolj!

 

O PREDSTAVI:

Monokomedija Zapornik št. 3.2.3. predstavi Alojzija Šušteršiča (igra Domen Valič), neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, kako si življenje zrežira po svoji volji.

Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko rajanje pa z zaporom.

Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi opravičuje sredstva in življenski moto 'Mene, ne bo noben jebal' s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.

 

Reference:

Domen Valič je stalni član igralskega ansambla MGL, sodeluje tudi z Mini teatrom in Lutkovnim gledališčem. Za vlogo v igri 'Boksarsko srce' je prejel nagrado za najboljšo moško vlogo 'Zlata paličica'. Uveljavil se je tudi na televizijskih ekranih, kot voditelj oddaj ali igralec v filmih in tv nanizankah.

Matej Mijatović je glasbenik, ki piše in ustvarja glasbo v skupini Radio Mondo. Njegove pesmi lahko slišite na največjih glasbenih festivalih v Sloveniji, kot so Festival slovenskega šansona, Melodije Morja in Sonca, Festival Slovenske popevke ... Glasbo ustvarja tudi za druge slovenske glasbenike, njegova prva ljubezen pa kljub temu ostaja teater.

 

Cena vstopnic: 12 eur

Dogodki

Ni dogodkov

monokomedija DOmen Valič