Poletni glasbeni festival v Radljah ob Dravi

Poletni glasbeni festival v Radljah ob Dravi

Koroška in Radlje ob Dravi dobivata nov glasbeni festival - Summer Fest Radlje. Summer fest Radlje je večdnevni glasbeni festival, ki se bo odvil ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi.

 

Med 11. in 13. avgustom se bo ob Vodnem parku v Radljah ob Dravi odvijal nov glasbeni festival, kateri bo obiskovalcem nudil pester izbor glasbe na dveh odrih. Glavni oder bodo popestrili hiti legendarne hrvaške pop - rock skupine Parni Valjak, Jana Plestenjaka, Magnifica in skupine Big foot mama, ki se jim bodo skozi dva večera pridružili še Nina Pušlar, Elvis Jackson, Cover Lover, Nipke in Blue town's radio. Seveda pa bodo vso dogajanje še dodatno popestrili »domačini«, Brass Big bad Radlje, Milan Kamnik, Fart Animals in trenutno najbolj popularen duet v Sloveniji BQL.

Poskrbljeno bo tudi za ljubitelje elektronskih ritmov. Na elektronskem odru se bo obiskovalcem predstavilo več kot 10 izvajalcev, iz Nemčije prihaja Sugarstarr, Nima Gorji je že nekaj let rezident elitnih klubov na Ibizi, v dveh dneh pa se jima pridružujejo še Tim Urbanya, Kareem Da-Li, Tion, EK, Mint, Overheads, Keep distance, Shocker D in Dave Manali.

Kljub temu, da bosta petkov in sobotni večer vrhunca festivalskega dogajanja, pa seveda obiskovalci lahko pričakujejo tudi bogat spremljevalni dnevni program. Od športnih in družabnih iger, do prostega vstopa in kopanja v Vodnem parku.

Vstopnice v predprodaji so že na voljo, mogoče jih je kupiti za celotni vikend ali za posamezni dan. Obiskovalcem je ob Vodnem parku Radlje omogočeno tudi brezplačno kampiranje. Organizatorji pričakujejo okoli 15.000 obiskovalcev v celotnem vikendu.

Več informacij o poletnem festivalu v Radljah na www.summerfest.si