Pobegle gorile jo bodo mahnile po dolenjski avtocesti

Pozor, prejeli smo nenavadno sporočilo! V četrtek, 23. 2. 2017, dopoldan naj bi iz živalskega vrta pobegnile tri gorile in se odpravile v Grosuplje.

Ljubljana - V sredo zvečer, 22. 2. 2017 so oskrbniki živalskega vrta v Ljubljani policiji predali nenavadno prijavo. V eni izmed ograd, kjer naj bi bivale tri odrasle gorile, so bili oskrbniki priča nenavadnemu pogovoru med med omenjenimi živalmi. 

Po do sedaj zbranih informacijah s strani policije smo izvedeli, da so zaprte gorile snovale načrt za pobeg. Po besedah oskrbovalcev naj bi se nenavaden dogodek zgodil naslednji dan, torej v četrtek, 23. 2. 2017. Gorile naj bi se v poznih dopoldanskih urah izmuznile iz ograde ter se po dolenjski avtocesti napotile proti Grosuplju.

Če gre verjetni j+njihovemu načrtu, bodo popoldan, okoli 14. ure, po ulicah Grosuplja lovile prestrašeno banano. Vsem meščanom, ki jih pridejo pogledat, pa delile pustne krofe in jih vabile na sobotno pustovanje s trubači, ki ga za vse pripravljajo mladi iz Študentskega kluba GROŠ. Policija je potrdila, da gorile niso nevarne. Prav nasprotno. Gorile se celo slikajo z mimoidočimi ter obljubljajo nagrado za najboljšo fotko.

Naša ekipa bo nenavaden dogodek spremljala na terenu. Vse sveže informacije boste tako izvedeli sproti na naši FACEBOOK strani!