V PRIČAKOVANJU PRAZNIČNEGA DECEMBRA

Ne samo vreme, jesensko razpoloženi smo tudi študentje in dijaki Študentskega kluba GROŠ. Tiste najbolj pridne muhasto novembersko vreme nič kaj ne zmoti. Prav obratno, to je še dodaten izgovor, da prosti čas preživljamo doma, za knjigami.

V Študentskem klubu GROŠ smo pred kratkim uspešno izvedli kar dve dobrodelni akciji. Za nami je vseslovenska dobrodelna in okoljevarstvena akcija ''Manj svečk za manj grobov''. V akciji je pod okriljem ŠK GROŠ na pokopališčih v Grosuplju in v Šmarju Sap sodelovalo 15 prostovoljcev, zbranih pa je bilo nekaj več kot 830 €. Letos bomo zbrana sredstva namenili za posodobitev obstoječih defibrilatorjev v naši občini in tako omogočili, da bodo defibrilatorji vedno dostopni in pripravljeni za pomoč. Vse skupaj pa je bilo letos zbranih že 32.949 €, ki bodo namenjena reševanju človeških življenj, številka pa še vedno narašča.

Grevci pa smo sodelovali še pri vseslovenski študentski krvodajalski akciji ''Častim ½ litra''. V UE Grosuplje ste lahko kri darovali na treh lokacijah. Pri tej akciji pa je sodelovalo več kot 80 dijakov in študentov z našega območja. V celi sloveniji pa se je študentske krvodajalske akcije udeležilo več kot 1000 mladih. Tako smo člani ŠK GROŠ z lepim zgledom pokazali, da smo mladi dejavni prav na vseh področjih. Še naprej bomo dobrodelni, ne bo pa manjkalo niti kulture, izobraževanj, potepanj, športa in seveda zabave.

 V prazničnem decembru vas z GROŠ-em čaka kar nekaj aktivnosti. Čaka nas TEČAJ PIVOVARJENJA (4.12.), SNOW FEST v Matreiu (15.-18.12.), ADVENTNI IZLET v Zagreb (17.12.) in seveda tradicionalen NOVOLETNI IZLET z GROŠ-em (30.12.-2.1.). Seveda bomo kakšen petek in soboto začinili s koncertom lokalnih skupin ali z noro GROŠ-evo zabavo, tako kot je to potekalo do sedaj. Vse informacije sproti objavljamo na našem FACEBOOK profilu ter na naši spletni strani www.klub-gros.com.

Pridružite se nam na katerem izmed dogodkov ali pa pridite v lokal na sok, kavo ali kos pice. Člani, izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponuja Študentski klub GROŠ. Se vidimo!

Z GROŠ-em ni nikoli dolgčas.