ČAKA NAS GROŠ NA ULICI 2016

Za nami je 1. september, za dijake dan, ko po dveh mesecih počitnic zopet sedejo v srednješolske klopi. Študentje pa med tem izkoriščajo še zadnji mesec počitnic. Novo šolsko leto pa tudi na Študentskem klubu GROŠ prinaša kakšen dodaten delovni sestanek, ko se aktivni člani ŠK GROŠ zberemo za mizo in zbiramo ideje za dogajanje v prihajajoči jeseni.

Prvi GROŠ-ev dogodek, ki na ves glas naznanja jesen nas čaka že v soboto, 17.9.2016. Tradicionalen študentski dogodek ''GROŠ na ulici'' vam bo letos postregel s pestrim glasbenim programom. Skupaj z Občino Grosuplje se bomo ogrevali z odlično pevko Nino Pušlar, po 17:00 uri pa sledi nastop lokalnih glasbenih skupin. Zabaval nas bo Big band Grosuplje in gost Smaal Tokk, sledi še neuveljavljena skupina Frånke, ki jo sestavljajo vsem dobro znani Grosupeljski rockerji, ter GROŠ-ev najljubši band Lumberjack! Letos pa smo šli GROŠ-evci še korak dlje in smo se odločili, da vam v Grosuplje pripeljemo eno najboljših slovenskih skupin, ki je lansko leto, ob svojem 25 jubileju, razprodala celo areno Stožice! Dame in gospodje, letos z nami na ulici: BIG FOOT MAMA! Ker pa se mi na vrhuncu ne ustavimo, bomo dogodek zaklučil še z Vladom Piljo. Program bo povezovalne Jernej Čampelj, stari GROŠ-evec, desna roka Lada Bizovičarja v predstavi ''Slovenska literatura od A do Ž'' in čistokrven Grosuplejčan. Zagotovo se nam obeta nor glasbeni večer na katerega ste vljudno vabljeni.

Rezultat iskanja slik    Rezultat iskanja slik za big foot mama    Rezultat iskanja slik

V GROŠ-u pa se bo dogajalo tudi v prihodnje. V jeseni nas čaka After Party ''GROŠ na ulici'' z Mirom Todosovskim (sobota, 30.9.), Noro študentsko BRUCOVANJE z Dejanom Vunjakom (sobota, 15.10.) in prava jesenska HALOVIN zabava (ponedeljek, 31.10.). Načrtujemo tudi Zipline v Bovcu, izobraževanje in delavnico na temo varjenja piva ter ostale koristne delavnice in predavnja.

V ponedeljek, 19.9.2016 bomo začeli z vpisi za študijsko leto 2016/17. V Študentski klub GROŠ se je potrebno vpisati vsako leto znova. Pogoj za vpis je potrdilo o vpisu s šole ali fakultete za leto 16/17 ter stalno prebivališče v UE Grosuplje. Vpisi bodo do konca oktobra potekali na Kolodvorski ulici v prostorih E-študentskega servisa v uradnem delovnem času servisa.  K vpisu vabimo vse dijake in študente in jim obljubljamo ogromno ugodnosti in zanimivosti v prihodnjem študijskem letu!


Z GROŠ-em ni nikoli dolgčas!