OBETAVEN ZAČETEK GROŠEVEGA POLETJA 2016

Lahko bi rekli, da začetek poletja naznanjajo vroče temperature, daljši dnevi in odštevanje dni do dopusta. Ampak študentje prihod poletja občutimo malenkost drugače. Pot na obrazu nam povzroča živčnost pred izpiti, dolgi dnevi pri nas pomenijo celonočni maratoni učenja, odštevamo pa predvsem izpite, ki nam jih ne bo potrebo delati septembra. Ampak počasi se daleč pride in tudi taki dnevi sčasoma obrodijo sadove. Zapolnjen indeks, pospravljene knjige in dogovor z delodajalcem o poletnem delu pa v študentskih vrstah končno naznanja začetek vročega poletja. To pa pomeni tudi začetek tradicionalnega tri-mesečnega projekta ''GROŠ-evo poletje''.

Letos vas bomo v Študentskem klubu GROŠ popeljali na vse konce Slovenije. GROŠ-evo poletje bomo otvorili kar doma v Grosuplju, tako kot se za študente spodobi. V petek, 24. junija, se nam v GROŠ-u obeta nora zabava ob otvoritvi ''GROŠ-evega poletja''. Skupaj pa se bomo odpravili še na kopanje v Terme Čatež (9.7.), na adrenalinski Karting (23.7.), obisk Velike planine in kolegov iz Študentskega kluba Kamnik (6.8.), 3-dnevno zabavo na KKŠ sumer fest-u na Koroškem (11.8.-14.8.), vožnjo s kajaki po reki Krki (20.8.) in še na divji spust z Zipline-om v Bovcu (3.9.). Vse skupaj bomo začinili 17.9. z nepozabnim tradicionalnim dogodkom ''GROŠ na ulici''. Zagotovo se nam obeta poletje, ki ga ne sme zamuditi noben GROŠ-ev član!

Tudi v preteklem mesecu smo izvedli kar nekaj dogodkov, predvsem v našem novem lokalu. Za nami je otvoritev lokala, koncert skupine Lumberjack ter potopisno predavanje Welcome to India. Tudi v prihodnje se nam obetajo koncerti uveljavljenih in malo manj uveljavljenih bendov in glasbenikov, kot tudi dogodki izobraževalne in poučne narave. V našem lokalu pa še vedno velja Grošev popust ''deset dol'' s katerim si lahko naši člani ob predložitvi veljavne članske izkaznice privoščijo pijačo z 10% popustom. Za vse aktualne informacije in dogajanja redno spremljajte našo uradno Facebook stran Študentski klub GROŠ in spletno stran www.klub-gros.com.

In ne pozabite, z GROŠ-em ni nikoli dolgčas!