V GROŠU SMO PRIPRAVLJENI NA SPREMEMBE!

Dobro smo že zakorakali v pomlad in mnogi sploh ne vemo več, kje se nas drži glava. Ja, pride tudi ta čas, ko se vse prebuja in ljudje postanemo bolj dovzetni za spremembe. In s tem ciljamo na spremembe vseh vrst! Študenti na tiste, kjer bi radi čimprej izboljšali rezultate morebitnih ponesrečenih izpitov in si tako priskrbeli brezskrbne počitnice. Tisti, ki pa študirajo malo manj, pa začenjajo s spomladanskimi opravili, čiščenji in ostalimi spremembami nasploh. Med njimi smo tudi Groševci! Marsikdo je nekaj o tem lahko zavohal že na našem FB profilu. Več pa vam izdamo na koncu članka.

V Grošu je za nami nekaj pomembnejših dogodkov. Prvi je zagotovo zmaga v Planici, h kateri smo prispevali tudi Groševci z bučnim navijanjem. Tja smo namreč peljali kar 100 članov! Drugi pa je tradicionalen Grošev projekt s socialno vsebino – Groševe mamice in očki 2016. V Študentskem klubu Groš temu projektu vsako leto namenimo posebno pozornost. Letos smo ponovno prejeli veliko prijav. Dveh na žalost nismo mogli odobriti, smo pa sprejeli ostalih 11 prijav. Z vrednostnimi boni v višini 100€ smo tako obdarili kar 11 malčkov oz. v nekaterih primerih še njihovih mamic nosečnic. To so tri prijave več, kot leta 2015, in kar sedem prijav več, kot leta 2014. V tem primeru bi se radi še posebej zahvalili otroški trgovini Pikapolonica, ki je za otroke in njihove starše pripravila darilne pakete s promocijskimi darili in direktorju spletne trgovine za nosečnice in otroke Maminmalček.si, ki je pripravil odlične popuste za naše prijavljene mamice in njihove malčke.

V prihodnje bomo organizirali kar nekaj novih, kot tudi nekaj že tradicionalnih projektov. Pred nami so trije termini študentske krvodajalske akcije, kuharska delavnica (26.4.), Spring break v Poreču (30.4.), nujno nas morate priti pogledat na Škisovo tržnico (5.5.), v sodelovanju z zavodom Drevored in ZKD Grosuplje organiziramo 5. večer smeha - Stand up Grosuplje, kjer nas bo nasmejal Tadej Toš (6.5.), čaka nas še potopisno predavanje: Welcome to India (15.5.) in pa adrenalinsko doživetje v Bovcu (21.5.). Vabljeni, da se nam pridružite!