Povzetek občnega zbora ŠD Dobrepolje

Športno društvo Dobrepolje je jeseni praznovalo 20-letnico delovanja in tudi letošnji občni zbor je minil v veselem razpoloženju. Člani smo se zbrali v prostorih Jakličevega doma v petek, 26. 2. Občnemu zboru je bilo predstavljeno poročilo za leto 2015, poročilo nadzornega odbora in plan za leto 2016. Po statutu je vsem izvoljenim organom potekel mandat, zato smo morali izvesti tudi volitve. Za nov mandat smo vodenje društva še naprej zaupali Alojzu Kuplenku. Podpredsedniško funkcijo bom opravljal Bojan Novak, novi člani upravnega odbora pa so Stanka Kuplenk, Janez Hrovat, Miha Kuplenk, Damjan Strnad in Janja Babič. V nadzornem odboru so Janja Strah, Ajda Križan in Tina Koprivšek. Novi člani disciplinske komisije pa so Andreja Novak, Sebastjan Groznik in Damjan Buščaj.

Na občnem zboru smo zasnovali temelje naslednjega štiriletnega obdobja. Društvo bo še naprej poskušalo aktivno delovati na razvoju športne rekreacije v dolini. Trudili se bomo ohranjati sedanjo ponudbo rekreacije, poskrbeti pa tudi za novo. Upamo, da nam bodo okoliščine (prostorske in kadrovske) dovolj naklonjene, da bomo ponudbo razširili tudi na predšolske otroke in starejše moške. Seveda se bomo trudili še naprej pripravljati športne prireditve iz našega repertoarja (športni dan v Bruhanji vasi, Dobrepoljski tek, košarkarski turnir), v sodelovanju z ZŠO Dobrepolje in Občino Dobrepolje pa bomo letos izpeljali tudi 1. občinsko prvenstvo v odbojki na mivki (predvidoma koncem avgusta).

S skromno pozornostjo smo se ob 20-letnici zahvalili zaslužnim članom in se spomnili pomembnejših dogodkov.

V imenu Zveze športnih organizacij Dobrepolje je nekaj besed spregovoril član predsedstva, Aleš Tegel. Pohvalil je delovanje društva, predstavil aktualne zadeve širšega športnega področja v občini in novemu vodstvu zaželel veliko energije za nadaljnje delo.

Ob koncu seveda ni manjkala pogostitev, ki jo je letos še dodatno obogatila slavnostna torta. V prijetnem klepetu je tako minil še en večer v dobri družbi.

Vse bralce vabimo, da se nam pridružijo pri vadbi, predvsem pa, da (p)ostanejo športno aktivni, saj je to recept za bogato in zdravo preživljanje prostega časa.

Vse naše aktivnosti lahko spremljate na naši spletni (www.sd-dobrepolje.si) in Facebook strani.

Bojan Novak

  • Občni zbor

  • Priznanje

  • Podelitev priznanja Bojanu Novaku

  • novo vodstvo