VABILO NA PREDAJO SREDSTEV ZBRANIH Z DOBRODELNO AKCIJO MANJ SVEČK ZA MANJ GROBOV 2015

V ponedeljek, 15. februarja, vas ob 13:30 uri vabimo na predajo sredstev, zbranih z dobrodelno akcijo Manj svečk za manj grobov 2015, ki bo potekala v prostorih posebnega socialno varstvenega zavoda Prizma Ponikve, Ponikve 76, Dobrepolje.

Na dogodku bomo organizatorji akcije v Dobrepolju in Grosupljem zbrana sredstva svečano predali direktorici zavoda Prizma Ponikve Špeli Selan.

Letos smo tretjino zbranih sredstev namenili Gorski reševalni zvezi Slovenije za opremo reševalnih skupin s profesionalnimi nosili. Ostali dve tretjini zbranih sredstev v Grosupljem in Dobrepolju v višini  1164,25 evrov pa smo namenili posebnemu socialno varstvenemu zavodu Prizma Ponikve za pomoč pri nakupu profesionalnega aspiratorja, ki bo varovancem lajšal dihalne stiske.

Profesionalni aspirator je že v uporabi in si ga boste na dogodku lahko tudi ogledali.

V dobrodelno okoljski akciji Manj svečk za manj grobov 2015 je sodelovalo 89 organizacij v petnajstih krajih po Sloveniji ter več kot 300 prostovoljcev, ki so v času od 31. oktobra 2015 do vključno 1. novembra 2015 z donacijami skupaj zbrali preko trideset tisoč evrov.

Vljudno vabljeni!
ekipa Manj svečk za manj grobov
 
 
Lovro Trilar,
vodja ekipe Manj svečk za manj grobov v Grosuplju
 
Ambrož Volek,
vodja ekipe Manj svečk za manj grobov v Dobrepolju
 
Več informacij:
ambroz@volek.si
051 210 895