ATRAKTIVEN NOVEMBER V GROŠU

Jesen se je že dodobra poslovila od nas in leto se počasi, a vztrajno bliža h koncu. V osveženi ekipi upravnega odbora ŠK GROŠ smo zato še bolj motivirani in zagnani, da kujemo nove načrte in strategije za nadaljne možnostih, ki bi jih Študentski klub GROŠ lahko ponujal svojim članom. Zato smo se po volitvah podali na skupen izlet po sosednjem Zagrebu, kjer smo utrdili medsebojne prijateljske vezi, se povezali kot ekipa in ob ogledu mestnih znamenitosti in lokalne kulinarike zasnovali nove načrte za še uspešnejše delovanje kluba v prihodnje.

Kljub temu, da nam je november že postregel s prvimi snežinkami, nas je Izidor Furjan 15. novembra, s svojim potopisnim predavanjem popeljal v slikovito, 14-dnevno avanturo po sončnih Tenerifih in nam predstavil svoj vzpon na Pico de Teide (3718m). Vse to kar v prostorih Študentskega kluba GROŠ. Potopisna predavanja so le ena izmed idej, za katere upamo, da bodo v prihajajočem letu obrodila sadove in bodo še bolj obiskana.

Pričeli smo tudi z upoštevanjem reka: ''Več znaš, več veljaš!'' Nismo želeli pozabiti na kompetence in konkurenčnost naših članov na trgu dela, zato smo v  ta namen  organizirali 30-urni tečaj postavitve spletne strani z Wordpress-om, kjer so se prijavljeni lahko dodobra spoznali z vsem kar ta program ponuja.

Za nami je tudi Svetovni dan boja proti AIDSU, ki smo ga aktivisti Študentskega kluba GROŠ obeležili na svojevrsten način. Pripravili smo letake, na katerih smo navedli nekaj informacij glede te tematike. Na drugi strani je bilo geslo letošnje akcije: ''Ali Si Dovolj oSveščen?'', pod njim pa je bil pričvrščen zavojček s kondomom. Gradivo smo raznesli po ožji okolici Grosuplja. Letake je bilo tako moč najti v zdravstvenem domu in v Mestni knjižnici Grosuplje, nekaj pa smo jih pustili tudi v lokalih Pupa Pub, v Evropi in v Torpedu. GROŠ-evci upamo, da smo tako vsaj malo prispevali k osveščanju o smrtonosnem virusu, hkrati pa se zavedamo, da je to problematika, na katero bi morali biti pozorni skozi celo leto.

Da pa bo prehod v novo leto, kar se da nepozaben, te vabimo na najbolj noro silvestrovanje na Balkanu (30. 12. – 2. 1. 2016). V Novem Sadu, mestu zabave, festivalov in kulinarike, lahko s Študentskim klubom GROŠ doživiš popoln začetek leta 2016. Čaka te pester dnevni in nočni program, degustacija srbskih dobrot, večerja s tradicionalno glasbo in seveda druženje s študenti iz cele Slovenije. Naša prednovoletna zaobljuba je, da se boš imel-a več kot odlično!

Na dogodke se lahko prijaviš na uradnih urah ali preko e-maila. Vedno ste dobrodošli, da pridete pokukat, katere nove popuste in ugodnosti še lahko uveljavljate pod okriljem našega članstva. Za več informacij in novic spremljajte naš uradni FB profil: Študentski klub GROŠ ali našo spletno stran: www.klub-gros.com.

Groševcu ni nikoli dolgčas!