Predaja sredstev - Manj svečk za manj grobov

V sredo, 4. marca 2015, ob 9. uri dopoldne, vas vabimo na predajo sredstev, zbranih z dobrodelno akcijo Manj svečk za manj grobov 2014, ki se bo pričela v prostorih Zdravstvene postaje Dobrepolje, Videm 37A in se bo nadaljevala v Domu starejših Videm - Zavod svete Terezije, Videm 33A, Dobrepolje.

Na dogodku bomo organizatorji akcije v Dobrepolju in Grosupljem zbrana sredstva svečano predali direktorju Primarne prakse, d.o.o. Zdravku Mariču in direktorici Zavoda Sv. Terezije Sabini Lenarčič.

Zbrana sredstva dobrodelne akcije Manj svečk za manj grobov 2014 smo organizatorji iz desetih občin zbirali z namenom pomoči lokalnim zdravstvenim in drugim organizacijam ter posameznikom. V Dobrepolju in Grosupljem smo organizatorji zbirali z namenom omogočiti deklici iz Grosupljega odstranitev možganskega tumorja in novo življenje. Ker je bilo sredstev zbranih več, kot smo pričakovali, smo se odločili, da omogočimo Zdravstveni postaji Dobrepolje nakup laboratorijskega stola v vrednosti 1500 € in Domu starejših Videm nakup inhalatorja in aspiratorja v vrednosti 500 €.

Vsi pripomočki so že v uporabi in si jih boste na dogodku lahko tudi ogledali.

V dobrodelno okoljski akciji Manj svečk za manj grobov 2014 je sodelovalo 60 organizacij iz desetih občin ter več kot 200 prostovoljcev, ki so v času od 31. oktobra 2014 do vključno 1. novembra 2014 z donacijami skupaj zbrali 36.308 evrov.

Vljudno vabljeni!

Ekipa Manj svečk za manj grobov

 

Ambrož Volek,
vodja ekipe Manj svečk za manj grobov v Dobrepolju

  • Manj svečk za manj grobov

  • Laboratorijski stol